Website responsive

Realizam site-uri de prezentare in WordPress, full responsive – adaptabile la desktop, tableta si mobil, fie pentru prezentarea serviciilor companiei, a produselor, fie ca portofoliu de activitati si evenimente.

Design unic

Este foarte important, atunci cand decizi sa dezvolti un website, sa imbini utilul cu placutul, astfel incat site-ul tau sa fie concis și foarte bine structurat, pentru ca vizitatorii si clientii sa primeasca de la prima vizita informatiile pe care le cauta.

Impact vizual

Un design placut ochiului face ca vizitatorii sa petreaca mult timp si sa fie interesati de continut, fata de un altul, mai putin inspirat unde, desi informatiile sunt importante, vizitatorii il parasesc repede datorita prezentarii vizuale deficitare.

Administrare retele sociale

Oferim administrare conturi pe retelele sociale (Facebook, Instagram, TikTok), prin care iti promovam afacerea rapid si eficient, creatie grafica pentru materiale publicitare (postere, bannere) in mediul online, postari periodice, popularizarea paginilor site-ului sau produselor.

web design site proiecte conceptie grafica waffle place suceava logo design

 site de prezentare in WordPress

web design site proiecte conceptie grafica waffle place suceava logo design

 site de prezentare in WordPress