Concept grafic

Aranjarea tuturor elementelor grafice intr-o forma atent aleasa este decisiva pentru ca materialele publicitare sa trezeasca interes. Aceasta presupune operatiuni de prelucrare grafica si decupare a imaginilor, gestionare fonturi, vectorizare, realizarea de compozitii sau colaje, inserare si editare text, precum si adaugarea detaliilor sau elementelor de conceptie grafica pentru obtinerea unei imagini de ansamblu reprezentative.

Elemente grafice

In cele mai multe cazuri, fotografiile si textul necesita prelucrarea formei initiale. Prelucrarile imaginilor pot fi simple (ajustarea si calibrarea luminozitatii, decuparea obiectelor ce urmeaza a fi folosite, marirea contrastului) sau complexe (trucaje, montaje, colaje). Asemenea servicii de prelucrare grafica se realizeaza cu ajutorul programelor si tehnicilor dedicate, avand ca rezultat generarea unui ansamblu coerent de text si imagine.

Machetare

Dupa finalizarea etapei de conceptie grafica incepe machetarea. Fisierele grafice rezultate vor fi transmise la scala 1:1 sau in format vectorial ce poate fi marit sau micsorat fara sa isi piarda calitatea. La cerere, fisierele sunt pregatite pentru print (CMYK 300 dpi) sau web (RGB 72 dpi).

Timpul de executie difera in functie de complexitatea lucrarii si angajamentele deja luate.

Concept grafic - tarife

* Preturile includ prelucrarea fotografiilor, alegerea fonturilor si culorilor, aranjarea textului in pagina si procesul de creatie grafica pentru a obtine un design unic, dedicat domeniului de activitate. Se pot face 2-3 seturi de modificari ulterioare pana la rezultatul dorit. Tarifele variaza in functie de complexitatea lucrarii.