Proiectam vise!

Servicii publicitare si solutii creative

Esti antreprenor si vrei sa-ti promovezi afacerea? Noi te putem ajuta, incepand de la logo personalizat pana la diverse materiale publicitare.

Gasirea unui cadou unic si special pentru o persoana deosebita te pune in dificultate? Ai ajuns in locul potrivit, deoarece suntem plini de creativitate.

Urmeaza un eveniment important in viata ta si nu stii cum sa-i dai valoare si unicitate? Invitatiile si marturiile personalizate sunt solutia ideala.

„Un obiectiv fara un plan este doar o dorinta.”

Antoine de Saint-Exupéry

Cu totii avem vise personale si profesionale. Chiar si cele mai bine intentionate vise – cum ar fi invatarea unei noi abilitati sau gasirea unui nou loc de munca – pot sa nu se implineasca fara planuri concrete care sa le sustina. Din pasiune pentru frumos, creatie si fotografie, s-a concretizat un vis – GRIDA CREATIVE. Initierea propriei afaceri poate fi adesea un lung proces solicitant, dar dorinta de a evolua pe plan profesional a fost puternica. Iar cand cei dragi iti sunt alaturi, nimic nu te mai poate opri. Prin serviciile si produsele oferite, incercam sa aducem un plus de valoare si originalitate. Imbinam utilul cu placutul, simtul creativ cu gestionarea eficienta a timpului, pentru a materializa ideile clientilor si pentru a obtine un feedback pozitiv, emotie si bucurie. 

Gabriela Bejan

Fondator Grida Creative

coffe mug flowers hakuna matata

Servicii publicitare si solutii creative

adaptate cerintelor si necesitatilor fiecarui client

Ce facem?

Creatie grafica

Realizam grafica pentru diverse materialele publicitare - flyere, pliante, carti de vizita, mape de prezentare, etichete, invitatii evenimente, meniuri, cataloage sau brosuri.

Design Logo

Realizam logo-uri simple sau complexe, alegerea culorilor si fonturilor reprezentative companiei dumneavoastra, pana la obtinerea identitatii vizuale; redesenare / vectorizare logo-uri.

Online

Servicii de creatie grafica pentru promovare in mediul online, administrare retele sociale.

Printuri mari

De asemenea, va oferim si creatia grafica pentru colantarea autoturismelor companiei, grafica pentru bannere, afise, mesh-uri, simulari grafice pentru standuri expozitionale, grafica pentru pop-up-uri, roll-up-uri si alte sisteme similare.

Fotografie

Sedinte foto evenimente scolare, aniversare sau botez, editare fotografii, albume personalizate.

Desen

Ilustratii unice pentru cadouri personalizate, precum cani, tricouri, magneti, diplome, calendare de birou sau de perete, etichete sticle etc.

Clientii nostri

logo design grafica unica materiale publicitare si cadouri personalizate graphic design conceptie grafica

De la inspiratie la creatie

Intalnit peste tot in viata de zi cu zi, un logo reprezinta un semn distinctiv al unei companii sau al unui produs, fundatia pe care se construieste brand-ul. El faciliteaza recunoasterea unui brand de catre clienti. Dar pentru designeri, inseamna provocarea de a imbina originalitatea, simtul practic si asteptarile clientilor intr-o reprezentare grafica unica, adecvata si cu sens.